Barion Pixel https://ujkutyahaz.eu

Hírek

arr3Honlapunkon talál több képet és információt az egyedi elképzelései megvalósításárahttp://ujkutyahaz.hu ... arr3Újdonságok, akciók, érdekességek. Iratkozzon fel hírlevelünkreRegisztrálás... arr3Hőfüggöny a hideg ellenRendeljen új vagy már meglévő kutyaházához hőfüggönyt, kérjen egyedi árajánlatot e-mailban vagy...

Akciós termékek

Kapcsolat

Royal Element Kft
Dinnyés-Alkotmány utca 16.
2485, Gárdony
Telefonszám: 06 30 870 8739
info@royalelement.hu
Várjuk hívását.
Vagy írjon e-mailt.

Legnépszerűbbek

Szuper ár: 416 580 Ft (1 075 Euró)
Szuper ár: 2 346 Ft (6 Euró)

ÁSZF
Általános szerződési feltételek
A jelen ÁSZF tartalmazza a webáruház nevét (továbbiakban Webáruház), használatának feltételeit az alábbiak szerint:
A Webáruház címe: 
A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév: Royal Element Kft,

Székhely címe: 2485, Gárdony-Dinnyés Alkotmány utca 16.
Adószám: 28740207207
Bankszámlaszám: 12023101-01737316-00100003
Ügyfélszolgálat/ Áruház adatai:
Telefon: 06308708739 (normál díjszabású)
E-mail: info&royalelement.hu
Nyitva tartása: Csomagküldő kereskedelmet folytatunk így telefonon tudunk egyeztetni személyes találkozót!
Az általános szerződési feltételek elfogadása:
1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem. 
A megrendelés lépései:
1. A regisztráció menete

2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása
Az adásvételi szerződés létrejötte:
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.) 
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 

3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 
A termék tulajdonságai:
A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain. 
Árak:
A Webáruházban közzétett árak  Áfát tartalmaznak, Áfa fizetők vagyunk. A termékről számlát állítunk ki minden esetben.
Kiszállítás:
1. A szállítási határidő a termék megrendelésétől számítva maximum 12 munkanap.

2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
3. A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
Lehetséges fizetési módok:
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
2. Banki átutalás (előre utalás)
3. Barion
Mit jelent a BARION™?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Fizess kényelmesen bankkártyával:
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Barion-card-payment-mark-2017-400px.png
Fizetéshez használhatod:
- Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
- Visa vagy Electron bankkártyádat
- Amex bankkártyádat
Fizess kényelmesen bankkártya nélkül:
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.
Ingyenes:
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.  A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.
Kövesd vásárlásaidat: 
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz!
DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png
Első a biztonság:
A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:
Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png
A Barion rendelkezik a bankártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanusítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
Elállási jog:
Ide beilleszthető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 1. mellékletében található Elállási/Felmondási mintatájékoztató, kiegészítve a vállalkozás adataival.
Elállási nyilatkozatminta:
Ide beilleszthető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. mellékletében található Elállási/Felmondási nyilatkozatminta, kiegészítve a vállalkozás adataival.
A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató:
Ide beilleszthető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 3. mellékletében található A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató, kiegészítve a vállalkozás adataival.
Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja:
1. Személyes bejelentés:
A vásárló bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónál (Szolgáltató címe). Ekkor az Szolgáltató munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti:
- a vásárló nevét, címét
- a termék megnevezését, vételárát
- a vásárlás időpontját
- a hiba bejelentésének időpontját, - a hiba leírását
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt
- a kifogás rendezésének módját
Ha a kifogás rendezésének módja a vásárló igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti. A jegyzőkönyv másolatát a vásárló átadja. 

2. Írásban történő bejelentés:
A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak (Szolgáltató címe) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (Szolgáltató email címe ).  Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:
- a vásárló nevét, címét
- a termék megnevezését, vételárát
- a vásárlás időpontját
- a hiba bejelentésének időpontját
- a hiba leírását
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt
...
MTAzMz